Beantwoord

account vorige eigenaar verwijderen

  • 27 November 2022
  • 1 reactie
  • 985 Bekeken

Ik heb een oude sonos one SL welke op een oud account aangesloten is en nu een nieuwe one SL gekocht. Ik wil beide op een nieuw account aansluiten. Wanneer ik product toevoegen aanklik gaat het automatisch over op het oude onbruikbare account. Ik kan niets meer met het oude account. Hoe los ik dit op. Ik kan zelfs de nieuwe one SL nu niet gebruiken. 

icon

Beste antwoord door 106rallye 27 November 2022, 13:49

Bekijk origineel

Reageer