Beantwoord

Symfonisk speakers surround werkt niet

  • 12 June 2021
  • 6 reacties
  • 72 Bekeken

Badge

Ik heb al een jaar de opstelling beam-sub-2 symfonisk speakers.

Sinds vorige week vielen mijn symfonisk speakers opeens weg uit mijn systeem.

Nu kan ik ze apart wel verbinden in het systeem, maar telkens ik de twee speakers wil gebruiken als surroundspeakers loopt het vast en kom komt de melding dat ik moet controleren of ze aan staan en of het netwerk werkt.Terwijl ze los wel perfect werken en al de andere toestellen ook, werken ze dus niet als surroundspeakers..

 

Hoe zou ik dit kunnen oplossen?

 

icon

Beste antwoord door 106rallye 12 June 2021, 14:04

Staat op de Beam de WiFi aan? Als die uit staat doet ook de dedicated 5Ghz verbinding naar de surrounds het niet…..

Bekijk origineel

Reageren op dit topic is niet mogelijk.

6 Reacties

Reputatie 7

Staat op de Beam de WiFi aan? Als die uit staat doet ook de dedicated 5Ghz verbinding naar de surrounds het niet…..

Badge

Hoe moet je die dan aanzetten? Het heeft zo lang wel gewerkt dus ik begrijp niet waarom dan nu opeens niet meer

Reputatie 7

Per ongeluk uitgezet?

Instellingen-Systeem-Beam

Maar eerst een checken.

Badge

Heb nu eens het netwerk van mijn beam een update gegeven en de sub ook, nu werkt alles terug😅 hopelijk blijft het zo

Reputatie 7

Mooi!

 

Het netwerk een update gegeven? Hoe?

Badge

Systeem—> netwerk—> netwerk beheren en dan in de lijst de beam gekozen en zo heeft hij dan een update gedaan volgens de app. Daarna kon ik probleemloos men speakers koppelen.