Vraag

Sub maakt een plopje

  • 26 September 2016
  • 10 reacties
  • 419 Bekeken

Halllo allemaal!
Ik heb een sonos sub met twee play 1.
Al vanaf het begin maakt mijn sub een plopje net voordat de muziek begint.
De set is een maandje oud nu.
Dat plopje,doet hij ongeveer een halve seconde voor de muziek.
Dus vanuit stand-by.
Is dat normaal?
Heb al een andere stekkerdoos geprobeerd, maar dat helpt niet.
Ook rechtstreeks aangesloten in het contact maakt niets uit.
Vind het aardig irritant, en wil graag weten of jullie dat ook hebben?
En of er een oplossing is?

Alvast bedankt!

Angelo

Reageren op dit topic is niet mogelijk.

10 Reacties

Reputatie 5
Badge +2
Vreemd probleem, zou je een diagnose in willen sturen nadat het probleem zich laat zien.
Gedaan!
Ja snap er niks van, het is elke keer halve seconde voor de muziek begint, soort inschakelen van de stroom in de sub of zo? Geen id!
Reputatie 5
Badge +2
Zou je een nieuwe diagnose in willen sturen en het nummer hier willen posten.
Als ik thuis ben zal ik er 1 sturen, maar hoe zie ik dat nummer?
Uw bevestigingsnummer is: 6608074
Kijk en nu maar wachten op de oplossing.
Zit de Sub los of vast op het netwerk ?
de sub zit los op het wifi netwerk.
ik heb het gevoel dat er een condensator niet goed is, en hij te veel stroom krijgt (puls)als hij uit zn stand-by komt.
het is puur uit zn stand-by, en dan hoor je een plop, en dan begint de muziek.
Ik heb het idee dat dit het is:

A popping noise from the subwoofer indicates a power mismatch in the circuit. The popping noise occurs as the amplifier tries to produce more voltage than it can to meet the demands of the subwoofer. This ends up clipping the sound on every cycle.
we wachten maar af, ik zit nog in mn 100 dagen test tijd.
Anders gaat hij retour.
wil hem niet kwijt,maar dit is gewoon iritant 😞
Als je Sonos eenmaal gewend bent dan wil je ze echt niet meer kwijt 😉