Geen geluid uit play 3

  • 30 december 2014
  • 4 reacties
  • 846 Bekeken

Reputatie 2
Hallo,

Ik heb het complete sonos systeem aangeschaft.
Eerst de playbar, daarna de play3 en daarna de sub.
Nu werkt via de radio alles correct.
Alleen ik krijg geen geluid uit de play3 als de tv aanstaat.
Wie kan mij hier een oplossing voor aanrijken?
Alvast bedankt,

Piet

4 Reacties

Reputatie 3
Badge +2
Welkom op het forum, giant!

Wie kan mij hier een oplossing voor aanrijken?

Hoe heb je de Play:3 aangesloten?
Reputatie 2
Welkom op het forum, giant!



Hoe heb je de Play:3 aangesloten?


Hallo,

Wat bedoel je met "Hoe heb je de Play:3 aangesloten"?

Had even een foutje gemaakt in het berichtje, heb deze aangepast.
Het is dus zo gesteld:
Als ik de radio gebruik werkt alles perfect.
Alleen als ik de TV gebruik of de bleu-ray speler, komt er wel geluid uit de playbar, maar niet uit de play3 speakers.
Heb de volgende TV Panasonic TX-L47FT60E.

Piet
Reputatie 5
Badge +3
Heb je de Play 3 wel zo geconfigureerd dat ze als surroundspeaker gaan fungeren als je TV kijkt??

Als ja, dan werken ze alleen als er een surround uitzending is, dus geen journaal oid.
Reputatie 2
Heb je de Play 3 wel zo geconfigureerd dat ze als surroundspeaker gaan fungeren als je TV kijkt??

Als ja, dan werken ze alleen als er een surround uitzending is, dus geen journaal oid.


Als ik bij het tab blad Instellingen surrond kijk, staat er: Surround-speakers AAN

Probleem is opgelost.
Ik heb even getest met een DVD is dus wel goed.
Ik dacht dat de Play:3 altijd geluid produceerden, omdat er via de radio wel geluid uitkwam.
Maar dat is dus alleen het geval bij de radio, en niet bij de tv dus.
Sorry, maar is/was allemaal nieuw voor me, heb alles vandaag net compleet.

Piet

Reageer