Vraag

Geen geluid tv over playbase bij inschakelen tv.

  • 16 July 2017
  • 4 reacties
  • 1741 Bekeken

Goede dag.

Ik ben sinds kort in het bezit van een Samsung tv, playbase, sub en 2x play:1 speakers.

Toen ik voor het eerst alles had aangesloten en de tv aanzette had ik het geluid van de tv direct over de playbase zonder hem handmatig aan te zetten.

Helaas werkt dit nu niet meer.
Ook als het geluid van de tv over de playbase aanstaat. Vervolgens de tv uit en weer aan zet. Dan moet ik de playbase inschakelen met de app en start deze niet automatisch op.

De playbase staat in directe verbinding met de tv dmv optische kabel.

Heeft iemand nog enig idee?

Alvast bedankt.

Gr Alfons

Reageren op dit topic is niet mogelijk.

4 Reacties

Reputatie 7
Badge +2
Hey Alfonskannegieter,

Onder Instellingen -> Instellingen kamer, kunt je de Playbase aandrukken, op Installatie TV drukken, om te zien of automatisch afspelen van TV aangevinkt staat.
Als dit aan staat, en dus niet werkt, ontvang ik graag een diagnose welke kan worden verzonden vanuit Instellingen -> Geavanceerde Instellingen.
Beste Tim

Bedankt voor je reactie. Zodra ik vd week weer thuis ben ga ik het proberen.
Laat het zsm weten.

Alvast bedankt.

Gr
Reputatie 7
Badge +2
We zien je reactie graag tegemoet!
Goede morgen.

Het werkt! Gewoon vinkje aanzetten inderdaad.

Staat alleen onder groep (bij mij woonkamer)>installatie en bediening tv>automatisch afspelen tv.

Ik bedien alles met android. Misschien zit hier de afwijking in.

Bedankt voor de hulp.

Gr Alfons